Category Archives: Skönhet

Pressevent Elixir

I veckan var jag bjuden på pressevent för Elixir Cosmeceuticals, ett hudvårdsmärke framtaget av två norska hudläkare. I Norge är märket jättestort och de hoppas på att få samma genomslagskraft här i Sverige.

Serien innehåller bland annat A-vitamin, glykolsyra, antioxidanter och enzymer. Elixir Cosmeceuticals säger att deras filosofi är att bibehålla sund och frisk hud, korrigera skador och förebygga framtida skador.

pb170109

pb170111

pb170114

pb170118Jag fick testa en 30% glykolsyrapeel

pb170134

pb170138Duktiga Sanna som utförde behandlingen

pb170140Ser ni glaaaaooooen, som min mamma skulle sagt?

 

Semester mood

Älskar att slippa sminka mig varje dag. Sen jag började fixa mina fransar har jag gått helt utan smink till jobbet, vilket var helt otänkbart förut. Är så nöjd med Jennifer’s lashia fransar och kommer nog aldrig sluta fixa känns det som. Den här gången satt hon på ett par tunnare naturligare fransar, perfekt inför en slapp och sminkfri semester. Så nu tar vi och checkar ut för en vecka på sunny Kreta, so long!

Höst boost

Hur glad blir man inte när man kommer hem efter jobbet och välkomnas av en underbar korg fylld med härliga grejer?! Nu hade jag fått massa grejer att boosta huden med både utifrån och inifrån!


Att använda bra hudvårdsprodukter både på kroppen och i ansiktet är så klart jätteviktigt om man vill ha en fin hy men det är minst lika viktigt att boosta inifrån också genom att äta nyttiga saker som tex valnötter som är helt suveräna för huden och är till och med lite läkande. Jag äter både massor med nötter varje dag och knaprar Holistic Q10 piller. Q10 är verkligen nåt jag fått dille på eftersom det ska motverka rynkor och bidra till cellföryngring.


Och så använder jag Nivea rich body lotion Firming med Q10 dagligen till kroppen och ja, nu ska jag som ni ser, skämma bort mig från topp till tå med Q10 produkter  både på dagen och natten :)