Category Archives: SPA

Blu Hotel

Dåligt med uppdateringar här på sistone måste jag säga.. händer inte så mycket kul under de här mörka månaderna ju! Förutom i helgen för då var jag på spa-dejt med min man :)

Blu hotel längst ut på Lidingö var vi på. Kan säga att det var helt perfekt väder för att slappa i den här varma poolen när det spöregnade

Och den vedeldade bastun var det inte heller nåt fel på.Mysigt och snyggt seafront spa (och supertrevlig spapersonal!) men hotellet i sig, främst skaldjursbuffen, var inte värst mycket att hurra för.

/Jenny

img_6397-1.jpg

Privat SPA kväll

Härom dagen lyxade vi på LUXE EVENT till det lite och checkade in oss själva på det mysiga, helt privata spat Stockholms SPA & hälsostudio där vi också körde LUXE EVENT Relax tidigare i år.
Här har man verkligen hela stället för sig själv när man bokar en tid. Bästa konceptet ever! Vi turades om med lite jacuzzi, bastu och underbart skön massage…och så klart lite bubbel :)


Ser ni hur mörkt, mysigt och rogivande det är?

/Jenny

Bästa SPA hotellet

Förra sommaren hade jag en underbart härlig tjejweekend på Ystad Saltsjöbad och blev så såld att jag var tvungen att åka dit igen. Så den här sommaren lämnade vi vuxna barnen hos farmor och farfar och checkade in för några dagars vuxentid.


Hotellet är enligt mig, ett av Sveriges bästa och ligger beläget mitt på den vackra sandstranden i Ystad. Läget, uteserveringen, maten, känslan, servicen, SPA:t. Allt är super!
Man får verkligen utomlandsfeeling här bara av att se den långa stranden med den vita sanden, och som grädde på moset prickade vi in sommarens soligaste dagar också.
Rummet hade ljuvlig utsikt rakt ut över havet. Fanns ingen chans att vakna upp på en dålig sida här!
Vi började dagarna med en barfotapromenad på stranden, lite frukost på uteserveringen och sen relax.

Eftersom det var så himla fint väder blev det att vi hängde vid utomhuspoolerna en hel dag.

Men man kan ju inte missa det underbara SPA:t när man är på Ystad Saltsjöbad för här har dom världens bästa utsikt. Och vad ger inte lugn om inte att blicka ut över öppet hav! På deras relaxavdelningen (lägligt nog beläget bredvid den flådiga champangebaren 😉 ) ligger man skönt i härliga dubbelsängat på första parket ut över det stora blå. Ja vad kan jag säga mer, vi hade en helt otroligt bra vistelse även denna gång och kommer garanterat hit igen!

/Jenny