Category Archives: Mat

Ommålning & date night

Igår hade vi efterlängtad barnvakt och passade på att slå två flugor i en smäll – måla om vårt sovrum och gå på date! 

Jag ville ha en mörk, blågrå färg i vårt nya sovrum istället för den guldrandiga tapet som satt där innan, så vi tog tag i rollen och började måla.. tills vi upptäckte att färgen bara räckte till halva rummet :/

Så vi gick till Gamla Enskede’s pärla – Enskede Matbod, och åt världens godaste Entrecote. 

När dom stängde svassade vi över till nyöppnade grannbaren, coctailbaren Le garage, och drack underbart härliga Gin & Tonic’s.

/Jenny

Afternoon tea

Afternoon tea är verkligen nåt man går på alldeles för sällan. Extra mysigt är det ju nu på vintern! I helgen var jag på Stockholms äldsta afternoon tea ställe, Chaikana, högst upp i Gamla stan.
Verkligen tummen upp för efterrätten! Sen gillade jag att man beställde a la carte och inte hämtade från en buffe. Ett glas skumpa ingick också tillsammans med te:et 😉

/Jenny

Goda nyttigheter hem i brevlådan

En av sponsorerna till vårt LUXE EVENT Shape har en produkt som jag verkligen vill slå ett slag för. Jag är ju lite bekväm av mig och älskar när man kan få saker hemlevererade. Det här är just en sån produkt – The healthy box.

Precis som det låter är det alltså en box fylld av goda, hälsosamma grejer som man får hem direkt till dörren. Det finns olika boxar att välja mellan och den box våra gäster fick innehöll bland annat bakmix till matbröd, smoothies, Omega 3 tabletter, bars och nyttigt snacks. Jag är riktigt sugen på att testa den som heter ”Nyttigt godis boxen” med bla mullbär, cashewnötter, choklad och annat smaskigt.