Korv, grillkorv behöver ju inte betyda grillad korv med bröd. Man kan ju smaska till det rejält med allt möjligt. Vi hänger ju mer eller mindre alltid ute på vår gård och då blir det en hel del grillande i kvällssolen. Ibland orkar man helt enkelt inte göra några avancerade rätter men korv med bröd känns lite halvtrist bara så där rakt upp och ner. Så idag svängde jag ihop en god topping till korven bestående av: créme fraiche, riven ingefära, lite finhackad chili, bladpersilja och salt.
Vi festade till det med Lithells Kyckling-grillkorv i smakerna, Paprika och Mozarella & Soltorkad tomat. Och hur kul är inte de här färdiga toppingarna för bland annat korv, Rödlöks Chutney, Paprika & Tomat Relish och Picklat Äpple & Curry. Helt magiskt goda faktiskt.
Så rullade vi in alla smaskigheter i ett tunnbröd. Och njöt. Av korv. Av sol.
I samarbete med Lithells