Välkomna till Life by Luxe

Hej hej hej,

nu är vår sproilans nya blogg up and running och vi är sjukt peppade på att skriva här på Suave och dela med oss av våra bravader, smaskigheter, äventyr och andra spännande grejer för er. Vi som skriver här på Life by Luxe är Felicia och Jenny som bland annat driver LUXE EVENT tillsammans. Så självklart kommer du att få läsa en hel del om våra lyxiga events här också! Många av er har säkert inte en susning om vilka vi är så vi tänkte göra en liten snabb presentation av oss och av varandra. Så…

12107954_10154005167656953_3366861726089706069_n 20150422_202223 20150608_174731 20150804_183420

Namn: Jenny

Familj: Sambo, barnen Elias och Ella och hunden Tussi
Bor: Numera på Kungsholmen men är uppvuxen i Hudiksvall

Gör: Massor! Redovisningschef, bloggare, egen företagare och eventsamordnare för Luxe Event

Gillar: När det händer saker, umgås med barnen, hänga på spa, planera events, styra upp saker och resa, resa och resa.

Tråkigaste som finns: Utan att tveka, hänga i en lekpark och laga mat!

Konstigaste upplevelse: en gång för massa år sen gled jag på mina slalomskidor på vägen till liften uppe i fjällen och helt plötsligt hoppar Lasse Åberg, Sällskapsresan himself, på och ställer sig bak på mina skidor och glider med. Det är fan den mest udda upplevelse jag varit med om!

Felicia om Jenny:
SUPERWOMAN, fattar inte hur hon får ihop livet. På dagarna sliter hon med ekonomi på nåt flashigt företag och på kvällarna sliter hon med LUXE EVENT tillsammans med mig. Däremellan lämnar hon barn, springer på pressevent, hämtar barn, lagar mat, bloggar, springer på nån kvällspremiär. Till skillnad från mig så gnäller hon aldrig om hur mycket hon har att göra eller att hon inte hinner. Hon hinner allt, och vill allt! Ja just det, någonstans där i mellan allt så har hon ju faktiskt en sambo som ska underhållas också.

Vad är bäst med Jenny?

Att hon är så sjukt driven. Har aldrig vågat lita på att någon annan än jag själv fixar det, men det gör jag med Jenny. Hon ska fram, men det är inte på bekostnad av någon annan utan hon banar sin egen väg. Så stabil, inget verkar kunna rubba henne och jag vet trots ganska kort vänskap att hon alltid finns där, aldrig skvallrar, alltid ställer upp och alltid kämpar på.

Vad är mindre bra med Jenny?

OMG envis som en åsna, vägrar ge med sig. Har hon fått för sig en sak, ja då är det så! PUNKT. En sån perfektionist, vi kan diskutera i timmar hur en lime ska skäras upp på korrekt sätt innan ett väldigt viktigt event. Värre kontrollbehov än jag – vilket jag inte trodde var möjligt!

Jenny

Namn: Felicia

Familj: Man och dottern Hedda som är 4½ år.

Bor: Stockholm

Gör: PR chef på en agentur för hudvård, makeup och doft och eventsamordnare för Luxe Event, grundare av välgörenhetsprojektet #hjältegåvan.

Gillar: RESA RESA RESA och att arrangera, organisera, planera olika event och happenings. Läsa böcker, skriva texter, fotografera, hänga med vännerna och göra en massa tokigheter. Och så står jag gärna i centrum, syns och hörs.

Tråkigaste som finns: Kanske inte tråkigast men av lathet så; laga mat, jag köper gärna färdig, men får aldrig godkänt på det för mannen. Annars tycker jag det är göööörtråkigt att föna håret och tvätta bort sminket. Dammsuga är inte heller en av mina paradsysslor.

Konstigaste upplevelse: Uj uj uj jag har varit med om många konstiga upplevelser, säkert på grund av mitt ”kick-behov” men för bra många år sedan så struttade jag in på nattklubb i väldigt märklig utstyrsel, (vi skulle på gay-klubb efter) vi snackar korsett och galna heels och hela baletten. Där sprang jag på nån kille och körde väl i vanlig ordning nåt slags rollspel om att jag var någon annan och jobbade med något annat och allt var det var. Sedan ett par månader senare så sprang jag på samma kille, på samma nattklubb och han tyckte jag var väldigt lik en tjej han träffat där förut, en tjej i korsett och galna heels, varpå jag responderade att ”ahaaa du måste mena min tvillingsyrra Paulina” eftersom jag just då inte alls var i mood för att vara den där korsett-lisan. Så i jeans och vanlig t-shirt diskuterade vi sedan resten av kvällen min helt GALNA syrra och hennes KONSTIGA bravader.

Jenny om Felicia;

Felicia är en tjej som bjuder på sig själv och är en mingelprincessa ut i fingerspetsarna. Allt ifrån häng med alla husets grannar, till främmande människor vid grannbordet på restaurangen. Ja men ni kan ju gissa hur vi lärde känna varandra 😉 Det är riktigt med Go i den här bruttan. Hon verkar gilla att ha hundra basketbollar i luften för det är både PR jobb, välgörenhetsprojekt, blogg, föreningsarbete och olika fester som ständigt är i rullning. Och jo, jag glömde ju det viktigaste.. Felicia fullkomligt Ääälskar att stå i centrum. Jag tror det bor kvar en liten partypingla nånstans i henne för inför varje event vi ska planera föreslås det discokulor och glitter. Så bli inte häpna om Felicia är huvuddansaren på vårt nästa Luxe Event 😉

Vad är bäst med Felicia?

Alltid glad och aldrig har långt från skratt. Felicia är den av alla jag känner som är bäst på att ge andra cred och beröm! Felicia skulle lika gärna kunna vara min syster. Vi har rötter från samma lilla håla, är öppna som böcker, har likadana kallsvettande nerver, är envisa åsnor båda två (jag snäppet värre) och står gärna med en mick upptryck i nyllet. Det enda som skiljer oss åt är nog musiksmaken (min snäppet bättre).

Vad är mindre bra med Felicia?

Ja det är ju inte alltid bra att ha så lika egenskaper.. om båda har väldlgt starka viljor och den ena tycker väldigt starkt åt ett håll och den andra åt ett annat, blir det ibland långdragna diskussioner om bajs 😊
20150514_172426 20150514_172428 20150514_172430 20150514_172434

Felicia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *