Sol på ingång

Nu är det inte många dagar  kvar tills jag drar iväg till varmare breddgrader. Det här enligt mig den absolut bästa årstiden att resa bort på! Tyvärr så är ju inte huden värst solvan nu och istället helt sönderfryst och uttorkad av vinterkylan så jag har preppat rejält och skrubbat bort alla hudceller. Hittade nämligen ett kit med allt i ett som jag gick loss på. Maria Åkerberg’s body scrub, en ny, fräsch (!) skrubbvante och anti cellulit olja. Älskar deras uppdaterade snygga svarta förpackning! /Jenny

  
 

Hair on Fleek

Har varit hos bästa Therese idag, och jag måste säga det är så jävla befriande att hänga på den där sinnessjuka hårsalongen. Ämnena vi (läs hela salongen) avhandlade idag är så otroligt icke-rums-rena så de håller jag helt för mig själv men de bjöd på många ”vaaaaa”, ”på riktigt?”, flabb och magknip. Och så alla planer och ideer, där är jag och Therese så otroligt lika. Hur mycket vi än har att göra så kommer vi alltid på nåt nytt som får oss att bli eld och lågor.

20160225_185129

Här kanske jag skulle haft en efterbild, men nope har ingen, så jag säger som M brukar säga, ”lite tunnare och lite gråare”.