Det finns korv med bröd och så finns det korv med en massa andra smaskigheter

Korv, grillkorv behöver ju inte betyda grillad korv med bröd. Man kan ju smaska till det rejält med allt möjligt. Vi hänger ju mer eller mindre alltid ute på vår gård och då blir det en hel del grillande i kvällssolen. Ibland orkar man helt enkelt inte göra några avancerade rätter men korv med bröd känns lite halvtrist bara så där rakt upp och ner. Så idag svängde jag ihop en god topping till korven bestående av: créme fraiche, riven ingefära, lite finhackad chili, bladpersilja och salt.

20160531_144411

20160531_145434

20160531_171707

Vi festade till det med Lithells Kyckling-grillkorv i smakerna, Paprika och Mozarella & Soltorkad tomat. Och hur kul är inte de här färdiga toppingarna för bland annat korv, Rödlöks Chutney, Paprika & Tomat Relish och Picklat Äpple & Curry. Helt magiskt goda faktiskt.

20160531_172340

Så rullade vi in alla smaskigheter i ett tunnbröd. Och njöt. Av korv. Av sol.

I samarbete med Lithells

Lördagkväll!

Så jäkla härligt att man kan få till en barnvakt så vi vuxna kan gå ut och svira tillsammans ibland! Igår kväll träffade vi härliga vänner och käkade på Broms och slutade upp på Escalier x antal timmar senare.

  
 Jag bjuder bara på tråkiga matbilder den här gången för I promise, ni vill inte se mina hemska inflammationgon ändå! /Jenny

En bättre onsdag!

Vilken härlig lill-lördag jag hade igår! Först blev jag firad med skumpa och tårta på jobbet för att jag (helt otroligt!) jobbat där i 10 år (herregud!) och sen fortsatte jag kvällen med vänner på både Escalier, Scandic Continental’s nya takterrass och dom härliga uteserveringarna på Dalagatan.  En bättre onsdag helt enkelt! /Jenny