Underbara Fjäderholmarna

I alla fall en gång varje vår åker vi ut till Fjäderholmarna för en heldag med god mat, bubbel och sol. Vi försöker alltid få till det en vardag i slutet av maj när det knappt är några människor där så vi har hela klipporna för oss själva, men den här gången blev det mitten av juni vilket funkade precis lika bra!
Först käkade vi lunch på bryggan. Dom har såå goda fisk-& skaldjursrätter! Lite besviken på deras stora skärgårdstallrik i år dock som var alldeles för liten för en varmrätt.Sen blev det några timmar i solen på klipporna. Älskar den suveräna (och snygga!) vinkylaren från Eva Solo. Den ligger alltid i frysen hemma hos oss, redo att följa med på utflykt.


Skönt avslut på Etype’s sköna beachbar! 

/Jenny

Release party

Det var länge sen jag var så här dålig som jag har varit idag. Rejält bakis! Men så värt det eftersom kvällen igår på tvspelet Mirrors Edge release party med mina bröder och en massa vänner var hur kul som helst. 
Min ena bror gick all in och körde Mirrors Edge tatueringen rakt på halsen 


Festen höll till på World trade centers ljusgård där vi minglade, 3D fotades, shakeade rövarna så fötterna domnade bort, kollade på en supercool parkour show och drack en massa bubbel. What a night!

/Jenny

Nya oljan för benen

Nu när det är varmt och härligt visar man ju benen var och varannan dag så då tycker jag det är extra viktigt att dom är snygga och fräscha hela tiden. Jag har börjat smörja in benen i den nya Nivea Indulging body oil som återfuktar benen och ger en lätt lyster. Benen blir verkligen fina och jag gillar extra mycket att oljan sjunker in snabbt och inte lägger sig som ett kladdigt, oljigt lager på huden som jag tycker oljor annars lätt gör. /Jenny