Kräftor!

Nåt jag längtar efter varje sensommar är kräftsäsongen. Jag älskar verkligen kräftor och kan utan problem trycka i mig en hel kartong själv! Igår gick årets kräftskiva av stapeln i några vänners sommarhus. Vi hetsåt kräftstjärtar, sjöng för fulla muggar, bastade och spelade kub. Solen sken, kräftorna underbara och snapsen lättdrucken, precis som det ska vara :) 
/Jenny

Jag tog semester från allt

Jag tog verkligen semester från allt, på semestern. Jobbet (jobbade max fem timmar på semestern), mina båda bloggar, Luxe Event, Hjältegåvan, Bostadsrättsföreningen, Trädgårdsgruppen.

Och så var jag bara.

Skönt.

Men ack så skönt att vara tillbaka på jobbet. Jag är en sån där som älskar att jobba. Och har jag för lite projekt, skapar jag gärna mig ett nytt. Mina sista tre dagar på semestern satt jag dag och natt och gjorde pärlplattor i form av engelsk konfekt, glassar, kakor, ja you name it. M sa

– hmm jag tror det är dags för dig att gå tillbaka till jobbet.

20160723_163706

/Felicia

Monday drinks

Visst är det väl härligt att inleda en arbetsvecka med nåt trevligt?! Typ en rolig AW i solen på nåt schysst ställe. Eller tre. Ikväll var jag och en min vän Malin ute och åt den godaste kycklingsalladen på Milles och tog några drinkar på både Lydmar’s och Boquerian’s uteseveringar. En riktigt bra start på veckan!
/Jenny