Escapie stories

Älskar roliga kvällar mitt i veckan! Det gör vardagen mycket härligare. I förrgår var vi ute ett gäng kollegor och käkade på supergoda Publico. 

Gudomligt goda smårätter


Och en i mina ögon perfekt efterrätt. Liten och choklad.

Sen körde vi det grymt roliga spelet Escape Stories där man blir instängd i ett rum där man i en timme ska hitta ledtrådar 😉 

Imorrn bär det av till Barcelona, yeeeeayyy!!

/Jenny

Höst boost

Hur glad blir man inte när man kommer hem efter jobbet och välkomnas av en underbar korg fylld med härliga grejer?! Nu hade jag fått massa grejer att boosta huden med både utifrån och inifrån!


Att använda bra hudvårdsprodukter både på kroppen och i ansiktet är så klart jätteviktigt om man vill ha en fin hy men det är minst lika viktigt att boosta inifrån också genom att äta nyttiga saker som tex valnötter som är helt suveräna för huden och är till och med lite läkande. Jag äter både massor med nötter varje dag och knaprar Holistic Q10 piller. Q10 är verkligen nåt jag fått dille på eftersom det ska motverka rynkor och bidra till cellföryngring.


Och så använder jag Nivea rich body lotion Firming med Q10 dagligen till kroppen och ja, nu ska jag som ni ser, skämma bort mig från topp till tå med Q10 produkter  både på dagen och natten :)

img_5628.jpg

Nya fransar!

Min morgonrutin med duschning, insmorning, hårfix, sminkning osv osv tar SÅ mycket längre tid än vad jag egentligen har tid (och ork!) för så jag har länge gått och funderat på om jag skulle fixa fransarna så jag i alla fall slipper sminka mig. När jag började prata med härliga Mirre på vårt senaste LUXE EVENT så gjorde jag slag i saken och bokade in en tid på hennes salong direkt.


Duktiga Jennifer trollade dit 120 singelfransar på mina egna fransar på bara två timmar och vips så ser jag sminkad ut hela tiden! Så himla skönt! För mig blir det en tidsbesparing på 20 minuter, varje dag (!!), så just nu känns det som att jag aldrig kommer sluta med det här :)

/Jenny