AW med eventsnack

Att förena nytta med nöje är alltid det bästa, det måste väl varenda kotte tycka. En av de allra soligaste, härligaste dagarna när man inte vill göra annat än att sippra på ett glas rose i solen, så passade jag och Felicia på att ha ett kundmöte för Luxe Events räkning.


Vi hade några trevliga timmar med mycket snack och skratt tillsammans med de urgulliga tjejerna som driver Studio Levels. Skönhetssalongen som har allt under ett tak – frisörer, manikyr, yoga, pilates mm – på Kungsholmen. Vem vet, det kanske ännu ett Luxe Event där 😉

/Jenny

Weekend in Spain

Det har varit så himla mycket att stå i på sista tiden med både eventplanering, flytt och annat så en tjejweekend i Malaga var precis vad jag behövde. Malaga är verkligen en stad jag kommer åka tillbaka till. Värme, sol, perfekt läge, strand, shopping, ja allt!Och hotellet, Room Mate Valeria, som vi bodde på kan jag verkligen rekommendera! Helt nytt och med perfekt läge precis vid hamnen, så shoppinggatan låg runt knuten och stranden 10 minuters promenad bort.Dessutom en underbar takterrass med pool och världens utsikt!

/Jenny