Höst boost

Hur glad blir man inte när man kommer hem efter jobbet och välkomnas av en underbar korg fylld med härliga grejer?! Nu hade jag fått massa grejer att boosta huden med både utifrån och inifrån!


Att använda bra hudvårdsprodukter både på kroppen och i ansiktet är så klart jätteviktigt om man vill ha en fin hy men det är minst lika viktigt att boosta inifrån också genom att äta nyttiga saker som tex valnötter som är helt suveräna för huden och är till och med lite läkande. Jag äter både massor med nötter varje dag och knaprar Holistic Q10 piller. Q10 är verkligen nåt jag fått dille på eftersom det ska motverka rynkor och bidra till cellföryngring.


Och så använder jag Nivea rich body lotion Firming med Q10 dagligen till kroppen och ja, nu ska jag som ni ser, skämma bort mig från topp till tå med Q10 produkter  både på dagen och natten :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *